-
  Wij zijn nu gesloten.

Bekend van

Bel ons voor vragen & advies 015 - 361 04 65

  • Laagste prijs garantie
  • Directe voorraad
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • Legservice v/a € 6p/m2
  • Home /
  • Bezorgen/Afhalen

Bezorgen/Afhalen

Afhalen en bezorgen

In uw winkelwagen op de site kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of deze zelf wenst af te halen.

Voor het afhalen van de bestelde artikelen maakt u eenvoudig een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de door u bestelde producten gegarandeerd aanwezig zijn bij uw komst. Afhaalgegevens: Let op! Afhalen is alleen mogelijk na overleg/op afspraak. 

VloerenOnlineVoordeel 
Ambachtsweg 5
2641 KS Pijnacker(bedrijventerein De Boezem)

Afhaaltijden(Alleen op afspraak): Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en Zaterdag van 10:00 tot 12:30


Bezorgen

Opdrachten boven de € 450,- worden in Nederland gratis bezorgd. Voor opdrachten onder de €450,- worden de kosten automatisch door de webshop berekent (met uitzondering van de waddeneilanden). De kosten hiervoor worden in overleg bepaald. Bij bezorging in België zijn wij genoodzaakt € 75,- verzendkosten in rekening te brengen. 

De afleveringsplaats
Als het afleveradres anders is dan het postadres kunt u dit noteren bij het het checkout van uw bestelling.

Afleverdatum en tijd
De bezorgdatum wordt met u overlegd. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. 

Uitgestelde levering
Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal zes maanden na de besteldatum. We vragen u dit wel aan te geven tijdens uw bestelproces. Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal 3 maanden in ons magazijn gestald worden. De eerste twee weken zijn hier geen kosten aan verbonden. 

Bezorgafspraak
Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u deze minimaal 24 uur van te voren bij ons te annuleren. Wanneer een afspraak niet afgezegd wordt worden 50 euro extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betalen en factuur
U dient contant of per pin te betalen bij de chauffeur, bij aflevering ontvangt u de factuur. 

LET OP. De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen/palletwagen bereikbaar is. Voor verdere verplaatsing binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen. Dit is eenvoudig weg te verklaren aan de hand van het feit onze vervoerders alleen opereren en arbeidsomstandigheden tilwerkzaamheden niet toestaan.
Uw betaling gegarandeerd via het CBW
Keuze uit meer dan 4.000 vloerproducten
Afhaal magazijnen door heel Nederland