-
  Wij zijn nu gesloten.

Bekend van

Bel ons voor vragen & advies 015 - 361 04 65

  • Laagste prijs garantie
  • Directe voorraad
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • Legservice v/a € 6p/m2
  • Home /
  • Bedrijfsinformatie over Vloerenonlinevoordeel.nl

Bedrijfsinformatie over Vloerenonlinevoordeel.nl

Over Vloerenonlinevoordeel


Vloerenonlinevoordeel is de specialist in het gebied van vloeren en de afwerking hiervan. 

De kracht achter vloerenonlinevoordeel zijn specialisten die al tientallen jaren in de vloerenbrache actief en bekend zijn.
 
Kopen bij vloerenonlinevoordeel is kopen met zekerheid, wij hebben een uitgebreide showroom met de actuele trends vloeren deze zijn altijd up to date. Heeft u eenzelfde vloer elders duurder gezien dan bij ons dan scheelt het u natuurlijk een ritje naar ons.
 
Laminaat, Pvc of een Parketvloer nodig? De specialist in het gebied van vloeren en de afwerking hiervan. Dan moet u bij de vloerenonlinevoordeel.nl zijn voor de beste adviezen en producten. Een vloer van vloerenonlinevoordeel.nl biedt de perfecte combinatie van prachtig design en een uitzonderlijke decoratie aan uw woning toe.
 
Vloerenonlinevoordeel.nl is een gecertificeerde online webwinkel dat alle bekende professionele merken laminaat, pvc of parketvloeren kan leveren. Waarom voor vloerenolinevoordeel?
 
Dat is simpel namelijk  wij beschikken over een zeer grote magazijn en een showroom met professionele adviezen op maat.
 
Uitzonderlijk aan de vloerenonlinevoordeel.nl is dat de leveringen vanuit onze eigen magazijn in Pijnacker worden geleverd, hiermee kunt u dus zelf langs komen om het af te halen indien gewenst.
 
Vloerenonlinevoordeel.nl is een CBW erkende online gecertificeerde bedrijf waardoor garantie volop aanwezig is voor de klant. Vloerenonlinevoordeel.nl heeft alle webshop keurmerken die nodig zijn om garant te kunnen staan voor de klant.
 
Vloerenonlinevoordeel.nl is dé manier om uw vloer online te vinden en te bestellen via de digitale snelweg. Op vloerenonlinevoordeel.nl vindt u een uitgebreid assortiment vloeren van topmerken die garant staan voor uitsluitend de beste kwaliteit en een optimale decoratie van uw huis. Bovendien bieden wij diverse producten aan die u nodig hebt bij de montage en het onderhoud van de vloer. Basis van dit succes is een eerlijke voorlichting, kwaliteit, vakmanschap en goede service en dat tegen scherpe prijzen.
 
Maar dat is nog niet alles. Op vloerenonlinevoordeel.nl betaalt u ook aanmerkelijk minder voor uw vloer dan elders. Een vloer van de vloerenonlinevoordeel.nl kan wel zo tot 40% goedkoper zijn ten opzichte van de landelijke verkoopadviesprijzen.
 
Vloerenonlinevoordeel.nl heeft veel tijd en aandacht besteed aan het gebruiksgemak van haar website. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en met enkele muisklikken is een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bestellen is net zo gemakkelijk waardoor uw droomvloer slechts een paar handbewegingen weg is. Ook is er een speciaal ontwikkelde zoekfunctie ontwikkeld speciaal vloerenonlinevoordeel.nl waarbij de klant niet uren hoeft te zoeken naar een soort maatvoering / kleur of dikte van een specifieke vloer.
 
De bezorging van de vloeren van vloerenonlinevoordeel.nl is grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door professionele vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen u een bezorging binnen twee dagen, mits u op het vaste land van
 
Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Voor Zeeland en de Waddeneilanden kan het iets langer duren. 
 
Mocht u geen tijd hebben om uw vloer zelf te leggen, dan kunt u gebruik maken van onze eigen professionele legservice.
 
Bovendien geldt voor de vloeren van vloerenonlinevoordeel.nl de normale fabrieksgarantie.
 
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw toekomstige droomvloer, stuur ons dan een email op info@vloerenonlinevoordeel.nl of bellen kan ook naar 015-3610465.
Uw betaling gegarandeerd via het CBW
Keuze uit meer dan 4.000 vloerproducten
Afhaal magazijnen door heel Nederland